Su dideliu džiaugsmu pranešame, kad rugsėjo 6 dieną Širvintų mieste atsidarė atvira jaunimo erdvė. Šventėje sulaukėme ne tik gausaus būrio jaunimo, bet ir garbingų svečių. Jaunimo reikalų koordinatorė Gintarė Preikšaitienė pristatė erdvės strategiją ir planus, visus supažindino su nauja darbuotoja, jaunimo užimtumo specialiste Kornelija Juškevičiūte.

Naujos atviros jaunimo erdvės pradžią simbolizavo simbolinės juostos nukirpimas, kurį atliko Širvintų rajono savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė, Širvintų administracijos direktorė Ingrida Baltušytė-Četrauskienė, Širvintų sporto centro direktorė Alina Zapolskienė ir Jaunimo reikalų koordinatorė Gintarė Preikšaitienė. Šventėje dalyvavo čempionatų nugalėtojai, tokių televizijos projektų kaip “Lietuvos talentai” ir “Šok su manimi” dalyviai iš šokių studijos RED.

Taip pat intriguojantį magijos šou surengė iliuzionistas Antonas Lavrentjevas. Po oficialios dalies jaunimas vaišinosi šventiniu tortu bei savo jėgas išbandė stalo futbolo, stalo ledo ritulio ir biliardo turnyruose.

REKVIZITAI

Širvintų sporto centras
Įmonės kodas: 190374721
Adresas: Kalnalaukio g. 28, LT-19109, Širvintos
El. p.: sirvintusportas@gmail.com
Mob. tel.: +382 51890

BENDRAUKIME

© Širvintų sporto centras. Be raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.