Širvintų sporto komplekso universalios salės atidarymas!

Jaukus nedidelis Širvintų miestas žengia dar vieną reikšmingą žingsnį savo krašto žmonėms, vaikams, jaunimui, aplinkinių rajonų svečiams.

2021 rugsėjo 14 d. įvyko Širvintų sporto komplekso II etapo – universalios sporto salės atidarymas. LKL komandų Vilniaus „Ryto“ ir Prienų „LABAS GAS“ simbolinės tritaškių ir baudų varžybos su visų dalyvių palaikymu ir prisidėjimu, šokėjų ir gimnasčių pasirodymai ir daugybė garbingų svečių. Nuoširdžiai dėkojame kartu su širvintiškiais dalyvavusiems Seimo nariams Jonui Pinskui, Zigmantui Balčyčiui, Andriui Palioniui, Švietimo, mokslo ir sporto viceministrui Linui Obcarskui, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentui Vydui Gedvilui, Lietuvos sporto centro atstovui Arūnui Aidukui, Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubo valdybos pirmininkui Dariui Gudeliui, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Infrastruktūros direkcijos direktoriui Ritui Vaiginui, Širvintų sporto komplekso projektavimo darbus atlikusios įmonės UAB „Tiksli forma“ direktoriui Kęstučiui Mikulskiui ir architektui Edvardui Šegždai, rangovo UAB „Akvesta“ direktoriui Irmantui Pučinskui ir darbų vadovui Artur Stanevič, darbų techniniam prižiūrėtojui Danui Liseckui. Ačiū sporto salės įrangos tiekėjui UAB „Euroatletas“.

Tokiu pakiliu momentu buvo gera pasidalinti su gerb. kunigu Mariumi Talučiu, valdančiosios koalicijos tarybos nariais, Širvintų krašto garbės pilietėmis, švietimo įstaigų, įmonių ir organizacijų vadovais, Širvintų rajono geradariais, verslininkais ir ūkininkais, Savivaldybės administracijos skyrių vedėjais, kūno kultūros mokytojais, treneriais, krepšinio besimokančiu jaunimu.

Renginio vedėjas – Ignas Grinevičius.

Tai Širvintoms svarbi data ir svarbus momentas. Nueitas ilgas ir labai sudėtingas kelias nuo šio sporto komplekso idėjos iki pirmojo etapo – baseino užbaigimo pernai, ir galutinio finišo – universalios sporto salės užbaigimo.

Sporto kompleksas užbaigtas, atviras ir pasirengęs tiek mažiausiųjų treniruotėms, laisvalaikiui, tiek profesionaliam sportui!

Daugiau nuotraukų

Ačiū fotografui Mindaugas Datenis Visuals

REKVIZITAI

Širvintų sporto centras
Įmonės kodas: 190374721
Adresas: Kalnalaukio g. 28, LT-19109, Širvintos
El. paštas: info@sportocentras.lt
Mob. tel.: +382 51890

SPORTO ŠAKOS

Krepšinis
Lengvoji atletika
Tinklinis
Futbolas
Plaukimas
Žolės riedulys

INFORMACIJA

Titulinis
Naujienos
Paslaugos
Jaunimo erdvė
Kontaktai
Privatumo taisyklės

©2018 Širvintų sporto centras. Be raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.