Gimęs krepšinio šeimoje. Tėtis – krepšinio treneris, todėl nuo pat jaunų dienų buvo įtrauktas į krepšinį ir 17 metų tapo profesionaliu krepšinio žaidėju. Teko treniruotis pas vienus geriausių ir žinomiausių trenerių Lietuvoje, kurie ir įkvėpė toliau siekti krepšinio trenerio karjeros. Krepšinio kelią pradėjo Biržuose. Būdamas septynerių jau lankė krepšinio treniruotes. Būdamas 17-kos jau žaidė profesionalioje krepšinio komandoje. Po mokyklos įstojo į LKKA studijas, sėkmingai derino su žaidimu profesionaliuose klubuose. Nuo 2016 pradėjo organizuoti krepšinio stovyklas vaikams tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Sėmėsi krepšinio patirties ir tobulino treniravimo įgūdžius tokiose šalyse kaip – JAV, Kanada, Kinija, Rusija, Brazilija ir daugelyje Europos šalių.
Nuo šiol savo patirtį perteiks ir širvintiškiams vaikams! 🏀 🙂
❗ Visi, norintys lankyti krepšinį, kviečiami į susirinkimą 18 dieną (trečiadienį) 18.00 val. Širvintų Lauryno Stuokos – Gucevičiaus gimnazijos stadiono krepšinio aikštelėje❗

REKVIZITAI

Širvintų sporto centras
Įmonės kodas: 190374721
Adresas: Kalnalaukio g. 28, LT-19109, Širvintos
El. paštas: info@sportocentras.lt
Mob. tel.: +382 51890

SPORTO ŠAKOS

Krepšinis
Lengvoji atletika
Tinklinis
Futbolas
Plaukimas
Žolės riedulys

INFORMACIJA

Titulinis
Naujienos
Paslaugos
Jaunimo erdvė
Kontaktai
Privatumo taisyklės

©2018 Širvintų sporto centras. Be raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.