Sausio 25 dieną Širvintų kultūros centre vyko 2018 metų geriausių Širvintų rajono sportininkų apdovanojimai, šventė, jau tapusi gražia kasmetine tradicija. Geriausius rajono sportininkus sveikino ir apdovanojo Širvintų rajono Savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė, Administracijos direktorė Ingrida Baltušytė-Četrauskienė, nusipelnęs sporto meistras, Lietuvos ir pasaulio čempionas Jonas Pinskus, Lietuvos futbolo federacijos sekretoriato vadovė, žymaus Lietuvos futbolininko Deivido Česnauskio žmona Vaida Česnauskienė, Seimo narys Petras Čimbaras, Širvintų sporto centro direktorė Alina Zapolskienė. Renginyje dalyvavo gausiai susirinkę sportininkai, jų artimieji ir draugai, treneriai, mokytojai, tarybos nariai, organizacijų bei įstaigų vadovai, rėmėjai.

Pirmieji į sceną atsiimti apdovanojimų buvo pakviesti mokiniai iš Širvintų pradinės mokyklos ir jų mokytoja Danguolė Skirmantienė, 2017-2018 mokslo metais Lietuvos mokyklų žaidynių pradinių mokyklų ir mokyklų-darželių grupėje jau 12 kartą iš eilės užėmę I vietą.

Apdovanoti taip pat jau ne pirmus metus iš eilės Lietuvos mokyklų žaidynėse vyresniųjų grupėje I vietą iškovoję Širvintų „Atžalyno“ progimnazijos mokiniai ir jų mokytojai Asta  Čatrauskaitė ir Nerijus Pakalnis.

2018 m. svariais rezultatais džiugino ir Širvintų sporto centro sportininkai – Širvintų rajono savivaldybė bendroje įskaitoje Lietuvos jaunių ir sporto vilčių žaidynėse iškovoję II vietą. Renginio metu buvo apdovanoti Širvintų sporto centro sportininkai ir jų mokytojai Aušra Janutaitė, Rasa Buzienė, Romualdas Chmeliauskas, Algimantas Kmitas, Virginija Lisevičienė.

Geriausiais 2018 metų Širvintų rajono plaukikais paskelbti Anabelė Masiukaitė ir Martynas Valavičius (mokytojas Gintautas Igliukas).

Geriausia 2018 metų Širvintų rajono lengvaatletė – Lina Surgelaitė – Lietuvos jaunimo rinktinės narė (lengvoji atletika, ieties metimas). Sportininkės mokytojas – Algimantas Kmitas.

Geriausiais 2018 metų stalo tenisininkais tapo Julita Meškutavičiūtė (mokytoja Virginija Lisevičienė) ir Daimonas Ušackas (mokytojas Gediminas Ušackas).

Geriausiu 2018 metų Širvintų rajono futbolininku paskelbtas Žydrūnas Germanas (treneris Arūnas Dalala).

Geriausiais 2018 metų žolės riedulininkais pripažinti Karolina Urbonavičiūtė (mokytoja Rasa Buzienė) ir Žygimantas Balsiukas (mokytojas Romualdas Chmeliauskas).

Renginio metu apdovanoti geriausi 2018 metų šauliai – Kamilė Aršauskaitė, Gabrielė Rinkevičiūtė ir Arnas Paliulis (vadovas Leonas Vaicekauskas).

2018 metų nominacija „Už aktyvų dalyvavimą neįgaliųjų sporte“ įteikta ralio  „Aplink Lietuvą“, kuriame kaip lygūs su lygiais varžosi ir žmonės su negalia, absoliutiems šios įskaitos nugalėtojams Algimantui Kojui ir Vytautui Bareckui.

Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktorė Ingrida Baltušytė-Četrauskienė apdovanojo geriausius 2018 metų žirgų sporto atstovus – profesionalią važnyčiotoją Gedvilę Vinslauskaitę ir trenerį-važnyčiotoją Juozą Kvakšį.

2018 metų „Geležinio žmogaus“ apdovanojimas įteiktas klasikinio triatlono atstovui Dariui Jasevičiui.

Geriausių sportininkų šventėje pagerbti 2018 metų sportiškiausi Širvintų rajono sporto veteranai – Vaiva Pauliukonytė (žolės riedulys) ir Mindaugas Paplauskas (futbolas).

Garbinga 2018 metų nominacija „Už gyvenimo nuopelnus“ buvo apdovanoti Petras Žygė, Raimundas Petrokas ir Audrius Jakutis – ilgamečiai sporto atstovai, su atsidavimu besidarbuojantys šioje srityje.

Visus susirinkusius pasveikino Širvintų sporto centro direktorė Alina Zapolskienė, ji džiaugėsi gerėjančia rajono sporto infrastruktūra ir dėkojo rajono vadovėms už dėmesį, skiriamą sporto bendruomenei.

Visus renginio dalyvius stebino prie įėjimo pasitikusios „Diamonds show“ iliuzionistės  su didžiuliu smaugliu – drąsiausi turėjo galimybę su juo nusifotografuoti. Iškilmingą sportininkų apdovanojimų šventę vedė ir dainomis programą papildė charizmatiškoji Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Savo pasirodymais renginį papuošė Dalios Kutkaitės akademijos gimnastės, sportinių šokių klubo „Elegancija“ šokėjai Mėja Žemaitytė ir Emilis Januškevičius, savo amžiaus grupėje 2018 metais patekę į geriausių Lietuvos sportinių šokių reitingo porų šešetuką (mokytojas Lukas Petkevičius). Šventę vainikavo staigmena – žiūrovus savo pasirodymu su balandžiais nustebino paukščio kostiumu pasipuošusi „Diamonds show“ iliuzionistė.

REKVIZITAI

Širvintų sporto centras
Įmonės kodas: 190374721
Adresas: Kalnalaukio g. 28, LT-19109, Širvintos
El. paštas: info@sportocentras.lt
Mob. tel.: +382 51890

SPORTO ŠAKOS

Krepšinis
Lengvoji atletika
Tinklinis
Futbolas
Plaukimas
Žolės riedulys

INFORMACIJA

Titulinis
Naujienos
Paslaugos
Jaunimo erdvė
Kontaktai
Privatumo taisyklės

©2018 Širvintų sporto centras. Be raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.